• 🟤 Duurzame kinderkamer decoratie
  • 🟤 Handmade with love
  • 🟤 Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Over Petit Design

Inmiddels bestaat Petit Design vanaf oktober 2020. Bij ons vind je stijlvolle en duurzame decoratie voor de kinderkamer. Het assortiment bestaat vooral uit handgemaakte accessoires van duurzame materialen vanuit diverse windstreken.  Ik vind het belangrijk dat onze kinderen in een gezond leefklimaat opgroeien en daar horen natuurlijke materialen zeker bij. Dat is ook nog eens goed voor de natuur! Alle items zijn te mixen en te matchen. Onze producten zijn ook heel leuk om als kraamcadeau te geven.

Naast een eigen lijn van Petit Design kun je bij ons ook terecht voor merken als: Kidsdepot, Moi Mili, Dutch Lifestyle, Yoshiko Home, Mañana Mañana, Lilipinso and Co, La Plumé, Micu Micu en Rocaflor. 

Het gezicht achter Petit Design:

Ik ben Sabine (meestal Bien genoemd) en woon met man en dochter Josefien in Deventer. Vanuit mijn passie voor interieur en het creatief bezig zijn, ben ik de webshop Petit Design begonnen. Ik maak een deel van de collectie zelf; wat ik ooit heb geleerd op de modevakschool en koop de andere producten zelf in. Josefien is mijn grote inspirator :-)

Volg ons op Instagram (Petitdesign.nl) en Facebook en hou geregeld onze webshop in de gaten voor nieuwe items.

Kom je er zelf niet uit met het restylen van de kamer van je zoon of dochter, dan kan ik je verder helpen met tips en een goed advies op maat geven, ook online. Kijk voor meer informatie hierover op www.stylinghome.nl Petit Design is onderdeel van Stylinghome.

Wil je een product bekijken of afhalen, mail of bel ons dan om een afspraak te maken.

Heb je een vraag over een product of wil je advies voor een kraamcadeau? Laat het ons weten.

Lieve groet,

Sabine & Josefien

Petit Design

info@petitdesign.nl

 

#kinderkamerdecoratie #babykamerdecoratie #kinderkameraccessoires #babykameraccessoires #kraamcadeau #kraampakket