• 🟤 Decoratie voor de baby- & kinderkamer
  • 🟤 Duurzame materialen
  • 🟤 Zachte stoffen en mooie prints
Home » Over Petit Design

Over Petit Design

Welkom! Wij zijn per 1 december 2020 nieuw met onze online winkel in kinderkamer decoratie.

Bij Petit Design kun je terecht voor stijlvolle baby- & kinderkamer decoratie en accessoires van natuurlijke en duurzame materialen zoals zeegras manden, zachte katoenen kussens, speelmatrassen, baby dekens, rotan kapstokjes, jute vloerkleden, bamboe en houten hangers, baby mobielen, katoenen vlaggenlijnen, rotan spiegels, rotan lampen, licht slingers met bollen, canvas posters en muurstickers in mooie prints. Het assortiment van Petit Design bestaat uit handgemaakte duurzame producten.

Naast een eigen lijn van Petit Design kun je bij ons ook terecht voor merken als: Moi Mili, Dutch Lifestyle, Mañana Mañana, Lilipinso and Co, La Plumé en Rocaflor. 

Met deze decoratie tover je een kinderkamer eenvoudig om tot een fijne en gezellige plek om te spelen, slapen, chillen en leren. 

Met al een paar van deze accessoires krijg je direct een stijlvol resultaat, eventueel aangevuld met eigen bijzondere schatten die ook een mooi plekje in de kamer moeten krijgen. Alles is met liefde en zorg ontwikkeld en gemaakt voor kinderen. 

Volg ons op Instagram (Petitdesign.nl) en Facebook en hou geregeld onze webshop in de gaten voor nieuwe items.

Kom je er zelf niet uit met het restylen van de kamer van je zoon of dochter, dan kan Stylinghome je verder helpen met tips en een goed advies op maat geven. Kijk voor meer informatie hierover op www.stylinghome.nl 

 

Mis je nog iets in onze winkel of heb je een vraag over een product? Laat het ons weten via info@petitdesign.nl of stuur een Whatsapp naar 06-10357505. 

 

Lieve groet,

Sabine & Josefien

Petit Design