• 🟤 Duurzame kinderkamer decoratie
  • 🟤 Handmade with love
  • 🟤 Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Samenwerking

Gepubliceerd op 22 april 2021 om 17:49

Begin maart kwam ik via Instagram in contact met Nikkie van Interiorlovers.com. We zijn beide enorme interieur liefhebbers, maar delen de passie voor mooie spullen in een kinderkamer. Ik verkoop ze in mijn webshop en Nikkie schrijft er hele mooie blogs over. Na een gezellige ochtend, was onze samenwerking een feit. Echt super gaaf en lees hieronder maar vast een deel van de blog.

 

VAN BABYKAMER NAAR MEISJESKAMER MET PETIT DESIGN

Wat is jouw lievelingskamer in huis? Ik ben ontzettend graag op Loua haar kamertje en dit is ook direct mijn favoriete ruimte in huis. Het bloemetjesbehang, haar houten speelgoed, bedhemeltje, de mooie meubeltjes.. Jeetje, wat heeft ze toch een prachtige slaapkamer. Heb jij wat inspiratie nodig voor op de slaapkamer van jouw mini, of ben jij gewoon benieuwd naar de kinderkamer van Loua? Lees dan snel verder en maak kennis met Petit Design. Een webshop met fantastische spulletjes om ook jouw kinderkamer helemaal af te maken. Ik heb een paar hele toffe items gekregen. Lees maar snel verder.

 

Ik zal trouwens eerst eens beginnen met een kort voorstelrondje. Petit Design is een paar maanden terug in het leven geroepen door Sabine. Een super leuk mens, dat weet ik. Want Sabine kwam de spulletjes hoogst persoonlijk bij mij afgeven. Die klik was er meteen, alsof dat wij elkaar al jaren kende. Een gedeelde passie voor interieur en na jaren fantaseren heeft Sabine dan eindelijk haar eigen webshop gelanceerd!

 

Dit is Sabine, samen met dochterlief. Leeftijd doet er niet toe, maar één ding is zeker, het is nooit te laat om je dromen na te jagen. Na jarenlang te hebben gewerkt voor een groot, online warenhuis was de tijd rijp. Met een diploma tot interieur ontwerper op zak, bakken vol ervaring en tijd (nu haar dochter naar school gaat) was het moment eindelijk daar. Petit Design is geboren! En aan mij de eer om jullie aan elkaar voor te stellen.

Prachtige spullen in overvloed, die iedere kinderkamer een stukje mooier maken. Goed om te weten is dat alle items duurzaam worden gemaakt van natuurlijke materialen. Iets wat in deze tijd niet heel onbelangrijk is. Vooral wanneer je kinderen hebt (nu spreek ik even vanuit mijzelf), denk ik hier nog beter over na en vind ik het heel belangrijk dat iets duurzaam en eerlijk is geproduceerd. Zo ook Sabine :)

Leuk om te weten is dat je Sabine altijd een berichtje mag sturen wanneer je wat hulp en advies nodig hebt bij het stylen van je kinderkamer. Naast een eigen lijn van Petit Design kun je er ook terecht voor merken als: Moi Mili, Dutch Lifestyle, Yoshiko, Lilipinso and Co en Rocaflor. ik ben fan!

Benieuwd naar de toffe items die ik heb gekregen en hoe dat ik Loua haar kamertje hiermee heb gestyled?

Kijk dan voor de volledige blog verder op: 

https://www.interiorlovers.com/post/petit-design

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.