• 🟤 Duurzame kinderkamer decoratie
  • 🟤 Handmade with love
  • 🟤 Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Trendy tienerkamer

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 15:00

In de kinderkamers zien we ook dit jaar weer veel natuurlijke materialen. Denk aan rotan, linnen, katoen en hout. Dat ziet erg mooi en rustig uit! Als decoratie in deze materialen kun je denken aan rotan manden met pompons, macramé of bamboe muurhangers of kussens en speelmatrassen van heerlijk zacht katoen. Ook lichtkleurig hout met een natuurlijke uitstraling past goed bij deze materialen. Denk aan een bureau, kast of bed in deze stijl.

Zowel bij babykamer trends 2021 als bij kamers voor opgroeiende kinderen komt sterk naar voren om voor natuurlijke en rustgevende kleuren te gaan. Ga voor pasteltinten of diepe warme kleuren. Roest oranje, donkergrijs, beige en warmbruin behoren tot de favorieten. Ook oudroze is een kleur uit de kleurenkaart – een zachte kleur die ook gecombineerd kan worden met bruin of donkergrijs. Weinig poespas qua kleuren dus, wat niet snel verveelt!

Een fijne sfeer in een kinderkamer is heel belangrijk. Zo mag een vloerkleed niet ontbreken in de kinderkamer. Dat is niet alleen comfortabel bij het spelen op de grond, maar staat ook heel mooi in de kamer! Verder is een klamboe, ook wel canopy genoemd, boven het bed erg geliefd: zo zorg je voor nog meer sfeer. En zet natuurlijk een gezellig lampje bij het nachtkastje of hang een led slinger met bollen op waar warm licht uitkomt! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kelly
2 jaar geleden

Laatst voor het eerst een bestelling bij jullie gedaan. Echt super service! Volgende dag werd het bezorgd, we kregen een mailtje wat betreft de manier waarop het ingepakt was en er zat een zakje met zaadjes bij om te planten. Mijn dochter vond het super! Dankjewel

Sabine (Petit Design)
2 jaar geleden

Super leuk om te horen! Dank je wel.