• 🟤 FINAL SALE -40% korting
  • 🟤 Nieuwe rotan decoratie uit Bali
  • 🟤 Duurzame kinderkamer decoratie
Musthaves » Rotan is trending

Rotan is trending

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 08:00

Rotan is helemaal terug van weggeweest. Na de hype in de jaren ’60 en later nog weer in de '90's maakte rotan vorig jaar al zijn rentree. Het is terug en hipper dan ooit. In veel kinderkamers zie je rotan artikelen verschijnen zoals hanglampen, spiegels, manden, hangers, stoelen en bedden. Het geeft een gezellige, warme sfeer, waar kinderen fijn bij kunnen spelen, leren en slapen.

Rotan is een materiaal dat komt van de rotanpalm (Calamus rotang). Er zijn heel wat verschillende typen rotan. Ze komen vooral voor in de Maleise Archipel, maar ook op het Indiase subcontinent, aan de voet van de Himalaya, Zuid-China, Sri Lanka, Australië en in het westerse deel van de Stille Oceaan tot aan Fiji. Rotan is heel sterk en een milieu vriendelijk product omdat de stengel snel groeit.

Het perfecte materiaal dus om meubels en andere leuke items van te maken! Rotan is helemaal hip en door de neutrale kleur van het materiaal past die perfect in de diverse stijlen kinderkamers. Er zijn ook geverfde rotan producten; voor ieder wat wils.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.